All Posts By

root

Subvencionimi për shoqëritë tregtare të regjistruara dhe punëdhënësit në kuadër të Pakos për Ringjallje Ekonomike

By Ndihmat ekonomike

Afati për të aplikuar për subvencionim ne kuadër të masave 1.1, 1.2, 1.3 të Pakos për Ringjallje Ekonomike është deri më 15 tetor, ora 24:00. Udhëzuesin për aplikim e gjeni këtu.

Informata më të detajuar:

  • Masa 1.1 – Rikthimi në punë i atyre që kanë humbur vendin e punës gjatë pandemisë -Subvencionim i pagës deri në 50% të pagës mujore bruto për 3 muaj. Vendimin mbi caktimin e kushteve dhe kritereve për këtë masë e gjeni këtu.
  • Masa 1.2 – Mbështetja për të punësuarit e formalizuar – Subvencionim i kontributit pensional në vlerë prej 10% të pagës bruto mujore për më së shumti 12 muaj, duke filluar nga muaji korrik 2021 deri në muajin qershor 2022. Vendimin mbi caktimin e kushteve dhe kritereve për këtë masë e gjeni këtu.
  • Masa 1.3 – Mbështetja e punësimit të grave – Subvencionim i pagës deri në 50% të pagës bruto mujore për 3 muaj, ndërsa pas përfundimit të periudhës tremujore subvencionohen kontributet pensionale për muajt e mbetur. Vendimin mbi caktimin e kushteve dhe kritereve për këtë masë e gjeni këtu.

Njoftim për tatimpagues – Certifikata e të punësuarit, shkarkohet përmes Sistemit Elektronik EDI

By Ndihmat ekonomike

Certifikata për të punësuarit përmes Sistemit Elektronik EDI kërkohet nga të gjitha subjektet që ushtrojnë veprimtari dhe që marrin pjesë në funksionimin e zingjirit të furnizimit (përfshirë transportin e mallrave/shërbimeve) nëse punojnë edhe gjatë kohës së kufizuar për lëvizje të lirë, sipas masave të reja që janë fuqi nga 29 gushti deri më 13 shtator. Dokumentin e shkarkuar, më pastaj duhet ta vulosni dhe nënshkruani. Ky dokument së bashku me letërnjoftimin dhe ID-në zyrtare (kartelën identifikuese) të punonjësit (nëse ka), do të shërbejë si leje për të qarkulluar dhe atë vetëm në kuadër të kryerjes së detyrave të punës. Për më shumë informata kliko këtu

Llojet e testimeve

By COVID-19 info

Testimi është mënyra e vetme për të zbuluar statusin e vërtetë të çdo personi në mënyrë individuale – kontaktin e mëparshëm me virusin ose praninë e mundshme për momentin. Në këtë mënyrë zbulohet numri i vërtetë i pacientëve të sëmurë nga koronavirusi (Sars-CoV-2).

  • Testi molekular (test RT-PCR)

Është që kryhet në materialin e marrë nga tamponi nazo-faringeal. Koha mesatare e marrjes së rezultatit varet nga laboratorët (mund të jetë rreth 12-24 orë por, në rast se ka shumë kërkesa, mund të duhen disa ditë).

Çfarë tregon?: Lejon që të diagnostikohet një infeksion nga koronavirusi i ri në fazën aktive dhe kryhet në laboratorët e autorizuar në nivel kombëtar.

  • Testi molekular i pështymës (RT-qPCR, protokolli SalivaDirect i Universitetit të Yale)

Kërkon praninë e virusit në pështymë, që merret nga goja nëpërmjet një tamponi ose provëze. Prokotolli i ri i grumbullimit ka avantazhe të ndryshme: eliminon bezdinë e tamponit nazo-faringeal dhe kalon problemin e mungesës së këtyre tamponëve. Ky testim nuk është ende lehtë i disponueshëm masivisht.

  • Testi antigjenik (i quajtur edhe “tamponi i shpejtë”)

Ky test kryhet me materialin e marrë nga tamponi nazal (ose nazo-faringeal); përgjigjja merret në më pak se një orë, shpesh mjaftojnë 20 minuta). Një rezultat pozitiv përgjithësisht është i pritshëm, ndërkohë që për shkak të ndjeshmërisë së ulët molekulare është e mundur që të merren rezultate false mbi negativët.

Çfarë tregon?: Nëse del pozitiv nënkupton që kemi një infeksion aktiv nga koronavirusi (por siç u përmend, është në gjendje të përjashtojë me siguri praninë e infeksionit, në rast se rezulton negativ).

  • Testi i antitrupave (testi serologjik i gjakut)

Ky test kryhet duke marrë një kampion gjaku ose një pikë gjaku nga gishti. Rezultati del për pak kohë (kur gjaku merret nga gishti) ose në harkun e disa ditëve (kur merret një kampion gjaku). Është e rëndësishme që të sqarojmë që të dyja mënyrat nuk mbivendosen. Metoda e marrjes së gjakut nga gishti është më pak e saktë (prania e rezultateve të shumta false për pozitivët) dhe rezultati i marrë duhet të konfirmohet me një tjetër test të kryer me kampion gjaku.

Çfarë tregon?: Nëse është pozitiv, indikon që kemi qenë të ekspozuar ndaj virusit në të shkuarën, por nuk është në gjendje të thuhet nëse ende kemi një infeksion në fazë aktive (pra nëse mund të infektojmë të tjerët).

Llojet e testimeve

Laboratoret e licencuar

By COVID-19 info
1.   03.08.2020 Vllaznim Fazliu Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik & Ambulancë Specialistike e Sëmundjeve Ngjitëse   “ Aura     “ Rr. Mjejdi Xhaferi p.n. 049/ 409-093 fazliuvllaznim@gmail.com; Ferizaj
2.   03.08.2020 Afrim Muhaxhiri Poliklinika “   Fati Im “ Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik Rr. ulpiana D9.Hy.7,Nr.3 045/322-250 afrim_muhaxhiri@hotmail.com; Prishtinë
3.   03.08.2020 Bujar Rexhaj Poliklinika “ Biohit “ Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik  Rr.Mullinjet e Istogut ,nr.49 049/560-555 biohiti@outlook.com; Istog
4.   03.08.2020 Albert Rexhaj Poliklinika “   Biohit   “Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik  Rr.Wesley Clark p.n 044/791-363   Pejë
5.   03.08.2020 Vullnet   Kusari Spitalit Special për Gjinekologji me Obstetrikë “   Klinika Amerikane “ Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik  Rr.Veternik, Magjistrala Prishtinë Ferizaj 044/416-600 info@american-art.net; Prishtinë
6.   03.08.2020 Mentor Kurshumliu Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik “ Prolab   “ Rr.Ulpianë Bulevardi i Dëshmorve, D2, hy.4, nr.1 049/789 415 mkurshumliu@gmail.com; Prishtinë
7.   04.08.2020 Fatmir Sejdiu Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik “ OLIVE MEDICAL GROUP   “ Rr.Fadil Hoxha,L.Kalabria,Objekti EXDC, Kati 2 049/522-004 contact@olivemedical-ks.com; Prishtinë
8.   04.08.2020 Shukrije Kamberi Poliklinika ” ZEKA ” Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik Rr. Ramadan Rexhepi p.n. 049/124-904   Ferizaj
9.   04.08.2020 Luan Sylejmani Poliklinikes “   Jeta “ Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik Rr. Hajrullah Abdullahu nr.22 044/125-412 luan.sylejmani@gmail.com; Prishtinë
10.   04.08.2020 Lavdim Zhdrella Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik “ VITALAB   “ Rr.Muslim Mulliqi ,D-2,Hy.VI, nr.1 044 222 842 vitalabpr@hotmail.com; Prishtinë
11.   04.08.2020 Zafer Gashi Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik “ Biolab-Zafi “ Rr.Muhamet Haxha 044/ 139 015 biolabzafi.1@outlook.com; Klinë
12.   04.08.2020 Ibrahim Aksoy Spitalit Pergjithshëm “ MILLENNIUM HOSPITAL “ Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik  Rr.Lagja Industriale Veternik, Preoc 049/609-050 nazmi.mulolli@millenniumhospitals.com; Graçanicë
13.   04.08.2020 Pinar Er Poliklinika “ ELAB   KOSOVA“ Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik Rr.Pashko Vasa , Kati 1/8-1 044/199-313 orhan_elab@hotmail.com; Prishtinë
14.   04.08.2020 Agim Qehaja Poliklinika “   HUMAN CARE “ Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik Rr. Vëllezerit Fazliu nr.1 044/892-767 agimqehaja@gmail.com; Prishtinë
15.   05.08.2020 Ajhan Sejfedini Poliklinika   “   Elita+ “Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik  Rr.Dardania SU 6/7-1 045/204 240 erduan_s@yahoo.com; Prishtinë
16.   05.08.2020 Nexhmedin Osmani Poliklinika “   Echo Med “Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik Rr.Xheladin Kurbaliu 044/734-394 lab.echomed@gmail.com; Prishtinë
17.   06.08.2020 Norma Budima –Basha Laborator Mjekësor Biokimik   “   LABORATORI   NORMA   “ Rr.Malush Kosova Lok.Nr.5 045/266-011 nbudima@yahoo.com; Prishtinë
18.   06.08.2020 Leart Jakupi Poliklinika   “   Euro med Group “Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik Rr. Nenë Tereza ,nr.154 044/999-944 klinika.euromed@hotmail.com; Fushë Kosovë
19.   06.08.2020 Elvira Salihi Laborator Mjekësor Biokimik – Hematologjik “ VITA-LAB “ Rr.Sheh Emini nr.6 044/ 467-009 elvirasalihi@hotmail.com; Prizren
20.   06.08.2020 Venera Berisha Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik “ Endo Medica “ Rr. Muharrem Fejza, Mati I, Blloku C-5, Objekti nr.2 045/755-550 b_venera@yahoo.com; Prishtinë
21.   06.08.2020 Burhan Kavaja Spitalit Special per Kirurgji Ortopedi dhe ORL “ KAVAJA   HOSPITAL“Laborator Mjekësor Biokimik – Hematologjik  Rr.Km5 Prishtin-Ferizaj 044/ 146-227 kavajahospital@gmail.com; Ferizaj
22.   06.08.2020 Shqipe Murati Poliklinika   “     MEDINA“Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik Rr.Ramadan Rexhepi 044/530-303 medina@medina-ks.com; Ferizaj
23.   06.08.2020 Leutrim Haziri Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik “ LEUTRIM   HAZIRI B.I “ Rr.Motrat Qiriazi , Ulpianë D3. Nr.45 045-550-391 leutrimhaziri91@gmail.com; Prishtinë
24.   06.08.2020 Shpresë Morina Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik “ EDI-LAB   “ Rr. Halil Berisha, nr.44 044/143-136 shpresaelshani@hotmail.com; Prizren
25.   11.08.2020 Fahri Llugaliu Laborator Mjekësor Biokimik – Hematologjik “ BOI-HEM ” Rr.Fafri Fazliu   p.n 044/358-701 llugaliufahri@gmail.com; Podujevë
26.   11.08.2020 Aida Kumnova Spitalit Special per Gjinekologji me Obstetrikë “ EUROPEAN CLINIC “ Laborator Mjekësor Biokimik – Hematologjik Rr.Mic Sokoli nr.21 044/128-586 aidakumnova@hotmail.com; Gjakovë
27.   11.08.2020 Reshat Kabashi Laborator Mjekësor Biokimik “ Dorëza “ Rr. Qendra Zejtare e Re p.n. 044/264-897 laboratoridoreza@hotmail.com; Suharekë
28.   11.08.2020 Xhelal Demiri Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik “   BIOLAB” Rr. Idriz Seferi nr.295 044/ 144-297 biolab-plus@hotmail.com; Gjilan
29.   11.08.2020 Naim Zogaj Laborator Mjekësor Biokimik- Hematologjik “ BIOHIT N&N “ Rr.Hamdi Berisha p.n. 044/392-520 naim.zogaj@hotmail.com; Malishevë
30.   11.08.2020 Naim Zogaj Laborator Mjekësor i Mikrobiologjisë Klinike “ BIOHIT N&N “ Rr.Hamdi Berisha p.n. 044/392-520 naim.zogaj@hotmail.com; Malishevë
31.   11.08.2020 Nebahate Ferizi Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik “ TIRANA LAB 2 “ Rr.Ramadan rexhepi B+P+8, Kati 1,Lik3 044/285-921   Ferizaj
32.   11.08.2020 Shqipe Jashari Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik “ DINA “ Rr.Shëndeti p.n. 044/424-263 laboratoridina@gmail.com; Gllogoc
33.   11.08.2020 Zana Baruti-Gafurri Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik & Kabinet me Ultrazë “Akumed ” Rr.Ulpiana ,D/3, hyr. 2, nr.3 044/168-353 zanagafurri@hotmail.com; Prishtinë
34.   11.08.2020 Rifadije Murseli Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik “ ANALIZA “ Rr.Presheves p.n. 044 309 018 muhedin.murseli@hotmail.com; Viti
35.   12.08.2020 Albert Rexhaj Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik & Ambulancë Specialistike e Mjekësisë Familjare “ BIOHIT   “ Rr.Dëshmoret e Kombit p.n. 044/791-363 beti_dr.@hotmail.com; Deçan
36.   12.08.2020 Fitim Krasniqi Laborator Mjekësor Biokimik – Hematologjik “   Analiza-Lab   “ Rr.Tahir Sinani 049/196-200 analiza-lab@hotmail.com; Lipjan
37.   12.08.2020 Feride Idrizi Poliklinika “ Fati ” Laborator Mjekësor Biokimik  Rr.Artim Jashari p.n. 049/314-333 poliklinikafati@gmail.com; Mitrovica
38.   12.08.2020 Ibrahim Avdyli Poliklinika   “Labbiohem medical & Laboratory ”Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik Rr.Ukshin Kovaçica p.n. 044/198-358   Vushtrri
39 12.08.2020 Ibrahim Avdyli Poliklinika   “Labbiohem medical & Laboratory ” Laborator Mjekësor i Mikrobiologjisë Klinike Rr.Ukshin Kovaçica p.n. 044/198-358   Vushtrri
40 12.08.2020 Valon Hetemi Poliklinika ” SWISS Plus ” Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik  Rr.Vëllezerit Gervalla 044/185-716 valonnhetemi@hotmail.com; Ferizaj
41 12.08.2020 Driton Sopa Poliklinika “ ANALIZA” Laborator Mjekësor   Biokimik – Hematologjik  Rr.Dëshmoret e Kombit te Rrethi 1 044/434-044 drdritonsopa@hotmail.com; Prishtinë
42 12.08.2020 Musa Bislimi Poliklinika “ LABORATORI DIAGNOSTIKA-M “ Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik  Rr.Ulpiana –D.6/6,Nr1 044/331-366   Prishtinë
43 12.08.2020 Shukrije   Kamberi Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik “ VITA –LAB “ Rr. Ramadan Rexhepi nr.38 049/124-904   Ferizaj
44 13.08.2020 Valbone Mahmutaj Laborator Mjekësor Biokimik – Hematologjik “ Ndriçimi –RM2 Rr.Nënë Tereza nr.99 044 270 584 ramushmahmutaj@hotmail.com; Pejë
45 13.08.2020 Luljeta Pajaziti Laborator Mjekësor Biokimik – Hematologjik “ BIOTICUS” Rr.Bregu i   Diellit Qendër, hyrja 7 044/186-541 bioticus200@hotmail.com; Prishtinë
46 13.08.2020 Burim Kilaj Laborator Mjekësor Biokimik – Hematologjik   “ BIOLAB B.I ” Rr.Hamdi Berisha p.n 044/349-698 biolabi2018@gmail.com; Malishevë
47 13.08.2020 Bislim Bislimi Laborator Mjekësor Biokimik – Hematologjik   “ TIRANA LAB   “ SH.P.K Rr.Kalabria, Kompleksi Riera H-Z3, Lok ner.4 044/948-319 bislimbislimi@yahoo.com; Prishtinë
48 13.08.2020 Fatmire Parashtica Poliklinika “ Diagnoza -2 ”Laborator Mjekësor Biokimik – Hematologjik Rr.Abdullah Tahiri   4/2 044/165-384 fatmiri2000@yahoo.com; Gjilan
49 13.08.2020 Fatmire Parashtica Poliklinika “ Diagnoza -2 ” Laborator Mjekësor i Mikrobiologjisë Klinike Rr.Abdullah Tahiri 4/2 044/165-384 fatmiri2000@yahoo.com; Gjilan
50 13.08.2020 Ibrahim Avdyli Laborator Mjekësor Biokimik – Hematologjik “ Labbiohem ” Rr.Dëshmoret e Kombit 044/198-358 labbiohem@hotmail.com; Vushtrri
51 13.08.2020 Arben   Vishaj Laborator Mjekësor i Mikrobiologjisë Klinike “ INFEKSIONI “ Rr.Ulpiana , Hyrja D, nr.27. 044/168-994 dr_arbenvishaj@hotmail.com; Prishtinë
52 13.08.2020 Klodian Allajbeu Spitali i Përgjithshëm “AMERIKAN HOSPITAL “ Rr.Shkupi, nr.25 049 933 927 igli.larashi@spitaliamerikan.com; Prishtinë
53 13.08.2020 Gazmend Ahmetaj Poliklinika “ HUMAN PLUS ” SH.P Laborator Mjekësor i Mikrobiologjisë Klinike Rr.B, Banesat e Royalit 049/533-731 armend.ahmetaj@gmail.com; Prishtinë
54 04.08.2020 Muhamet Hoxha Laborator Mjekësor   i Mikrobiologjisë Klinike “   PREVENTIVA     “ Rr.Fehmi e Xhevë Lladrovci 049/ 293-949 muhameth@hotmail.com; Skenderaj
55 04.08.2020 Ramush   Mahmutaj Laborator Mjekësor   i Mikrobiologjisë Klinike   “ Ndriqimi-RM “ Rr. Deshmoret e Kombit p.n. 044/270-584 ramushmahmutaj@hotmail.com; Deçan
56 06.08.2020 Faton Haxhiavdyli Laborator Mjekësor   i Mikrobiologjisë Klinike “   JONI LAB     “ Rr.Mic Sokoli nr.16 049/732-544 fatonhaxhiavdyli@gmail.com; Gjakovë
57 18.08.2020 Xhavit Govori Poliklinika “Aorta plus” Rr. Ramadan Rexhepi pn. 044/172-429 aortaplus@yahoo.com; Ferizaj
58 18.08.2020 Naxhije Hasani Laborator Mjkësor Biokimik-Hematologjik “ETIKA” Rr. Nënë Tereza nr. 21 049/851-791 naxhijehasani@yahoo.com; Pejë
59 18.08.2020 Pajtim Ademi Laborator Mjkësor Biokimik-Hematologjik “HOME LAB PLUS” Rr. Vushtrria nr. 4/A 049/879-493 pajtim.ademi1@gmail.com; Prishtinë
60 18.08.2020 Arberore Koshi Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik “EUROPIAN CLINIC-LAB” Rr.Mis Sokoli nr.21 045/563-691 bore.k@hotmail.com; Gjakovë
61 18.08.2020 Fadil Redenica Laborator Mjkësor Biokimik-Hematologjik “HEMOSLAB” Rr. Sadulla Brestovci pn. 049/231-153 fadilredenica@hotmail.com; Gjilan
62 18.08.2020 Granit Berisha Laborator Mjkësor Biokimik-Hematologjik ” KINETIKA “ Rr. Skenderbeu 044/730-506 granittberisha@gmail.com; Kamenicë
63 18.08.2020 Bari Kastrati Poliklinika ” IDMG SWISS CLINIQUE 2 “ Rr.Bujanovcit pn. 044/134-135 info@swissclinique-2.com; Gjilan
64 18.08.2020 Asip Bajrami Laborator Mjekesor Biokimik-Hematologjik ” IKRE “ Rr. Xheravica Nr.24 044/176-380 lab_ikre1@hotmail.com; Prizren
65 18.08.2020 Lirim Ukimeraj Spital Special “OTRILA” Rr. Nebi Meha nr. 10 044/656-363 spitaliotrila@outlook.com; Prishtinë
66 18.08.2020 Luljeta Ahmetaj Ambulanca Specialistike Alergeologji me Imunologji Klinike ” YLLI “ Rr. Tivari nr. 43 044/309-306 luljetaahmetaj@gmail.com; Prishtinë
67 18.08.2020 Melihat Morina Laborator Mikrobiologjisë& Biokimik-Hematologjik ” ASTO “ Rr.Nena Tereze 131/2 049/459-969 besnikdaci@outlook.com; Pejë
68 18.08.2020 Arsim Ibrahimi Laborator Mikrobiologjisë Klinike “MIKRONIOANALIZA” Rr. Mark Dizdari D-Vii, Hy.I. Nr.3 044/193-492 arsimibrahimi@gmail.com; Prishtinë
69 18.08.2020 Kujtim Ukëperaj Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik ” BIO-MED “ Rr. Anton Çeta 044/239-538 dr_kujta@hotmail.com; Shtime
70 17.08.2020 Driton Shuki Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik ” AVICENA “ Rr. Radovan Zagovic H-V, A 5-L01 Dragodan 049/625-444 info@avicena-ks.org; Prishtinë
71 17.08.2020 Atije Idrizaj Poliklinika ” REZONANCA “ Rr. Mbreti Zogu nr.1 044/602-556 rezonanca.pejton@gmail.com; Prishtinë
72 17.08.2020 Lumnije Mikullovci Laborator Mjekësor Mikrobiologji klinike ” LUMNIJE MUKULLOVCI “ Rr. Bedri Pejan Nr.35 044/267-910 lummik@hotmail.com; Prishtinë
73 17.08.2020 Bahrije Shabani Laborator mjkesor Biokimik-Hematologjik   “BIOLAB-R” Ulpiana D5,h2,NR.2 044/404-533 biolab@live.com; Prishtinë
74 17.08.2020 Nexhmedin Lekiqi Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik & Amb. Familjare   ” KANADA-MED-LAB “ Rr. Bashkim Krasniqi nr.35 045/800-990 nlekiqi@gmail.com; Lipjan
75 17.08.2020 Burim Haxhosaj Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik     “SHËNDETI” Rr. Dëshmorët e Lirisë nr.160/A 044/112-652 haxhosa@hotmail.com; Gjakovë
76 17.08.2020 Matilda Malaj Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik & Amb.sp.Gjinekologjisë” “Matilda Malaj-Sahiti & Huruglica” Rr. Gjon Sereqi p.n. 048/413-928 shpresa2002@yahoo.com; Gjilan
77 17.08.2020 Fidaim Imeri Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik – Spitali     ” MEDICAL CENTER “ Rr. Uglar pn. 044/126-126 tpervorfi@hotmail.com; Graçanicë
78 17.08.2020 Gjyle Osmani Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik ” MIKROBIOLOGJIA “ Rr. Bill Klinton. Dardania Bl-9.Lb-1.Nr.4 044/180-504 gjylemulliqi2001@yahoo.com; Prishtinë
79 17.08.2020 Nexhmedin Osmani Poliklinika   ” ECHO MED ” Laborator Mjekësor Mikrobiologjisë Klinike Rr. Xheladin Kurbaliu nr. 3 044/256-962 fatmireismaili@hotmail.com; Prishtinë
80 17.08.2020 Sylë Mavriqi Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik   ” MEDICA LAB “ Rr. Gjergj Kastriot Skenderbeu nr.2016 044/645-869 syle.mavriqi@gmail.com; Vushtrri
81 17.08.2020 Yllka Begolli Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik ” AVICENA” Rr. Rifat Burgjeviq Lok.3-1 049/169-196 yllkabegolli@gmail.com; Prishtinë
82 17.08.2020 Lulzim Zeneli Laborator mjkesor Biokimik-Hematologjik & Ambulanca e Stomatologjisë   ” INSTITUTI BIOINVEST “ Rr. Hyzri Talla pn. 044/310-603 bioinvest.ks@gmail.com; Prishtinë
83 17.08.2020 Pranvera Hyseni Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik ” ENI LAB “ Rr. Besnik Osmani pn. 044/900-791 pranverahyseni1980@gmail.com; Ferizaj
84 17.08.2020 Driton Ferizi Poliklinika ” URO-MED “ Rr. Fatmir Ratkoceri pn. 044/262-256 dritonferizi76@hotmail.com; Ferizaj
85 17.08.2020 Visar Smakaj Amb.spc. Alergologjise me Imunologji Klinike     “VISAR SMAKAJ B.I” Rr. Shaban Sami Ukshini 044/321-350 dr.visarzeqiri@gmail.com; Gjilan
86 19.08.2020 Vanina Gafurri Laborator Mikrobiologjisë Klinike   ” DR VANINA “ Rr.Nena Tereze NR.3 044/328-470 vaninagafuri@hotmail.com; Pejë
87 19.08.2020 Ismet Dragusha Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik   ” BOTEKNIK “ Rr. Kodra e Diellit Z. Qender Lam. 8 Lok.nr.1 044/186-539 laborator.biotiknik@hotmail.com; Prishtinë
88 19.08.2020 Fejzullah Shehu Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik ” Danmed Diagnostika “ Rr. Bedri Gjinaj nr. 3 049/165-061 damedlab@gmail.com; Mitrovicë
89 05.08.2020 Edmond Hajrizi Poliklinika ” UBT “ Rr. Ibrahim Rugova Zona Ekonomike Konjuh 044/284-988 ehajrizi@ubt-uni.net; Prishtinë
90 24.08.2020 Avni Raka Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik ” DRINI “ Rr.Skenderbeu pn. 044/446 827 drinilab.2009@gmail.com Kaçanik
91 24.08.2020 Atije Idrizaj Poliklinika “REZONANCA” Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik Rr.Mbreti Zog I nr.1 044/602-556 rezonanca.pejton@gmail.com; Prishtinë
92 24.08.2020 Muhamet Hoxha Laborator Mjekësor   i Mikrobiologjisë Klinike “   PREVENTIVA     “ Rr.Xheve e Fehmi Lladrovci 049/ 293-949 muhameth@hotmail.com; Skenderaj
93 24.08.2020 Teuta Muji Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik “ Medica “ Rr.Mulla Idrizi H/11 044/322 328 labbasriu@hotmail.com Gjilan
94 25.08.2020 Shefqet Mekaj Laborator Mikrobiologjisë Mjekësor Klinike ” ALPHA – LAB “ Rr.Bedri Pejani, Bresje 045/527 579 shefqet.mekaj@hotmail.com Fushë Kosovë
95 27.08.2020 Haxhi Kamberi Laborator Mikrobiologjisë Mjekësor Klinike ” DLD- LABOR “ Rr.Washington pn. 044/237 – 355 safete_kamberi@hotmail.com Gjakovë
96 27.08.2020 Bekim Gashi Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik ” BEKIM GASHI B.I. “ Rr.Shefki Kuleta 044/175 – 431 swisslab2017@gmail.com Fushë Kosovë
97 27.08.2020 Aferdita Curri Laborator Mikrobiologjisë Mjekësor Klinike ” Mikrolab “ Rr.Deshmoret Lirise 044/352 553 aferdita_bicurri1@hotmail.com Gjakovë
98 27.08.2020 Meleat Zhuri Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik ” Labor “ Rr.Gjeravica nr.30 044/217 859 melizh_26@hotmail.com Prizren
99 24.08.2020 Labinot Bulliqi Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik” ANA LAB “ Rr.Shefki Kuleta nr.25 044/736 710   Fushë Kosovë
100 24.08.2020 Nexhmedin Osmani Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik ” HIPOKRATI “ Rr.Leke Dukagjini pn. 044/686 279 labhipokrati@yahoo.com Mitrovice
101 24.08.2020 Ahmet Cani Poliklinika ” Art” Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik Rr.Ramadan Rexhepi pn. 044/988 068 burimsherifi82@gmail.com Ferizaj
102 24.08.2020 Aziz Peja Sp. Përgjithshem ” Royal Medical ” Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik Magjistralja Prishtine – Ferizaj km.5 049/844 111 administrata@spitaliortopedic.com Graçanicë
103 24.08.2020 Ilirjana Loxhaj Laborator Mikrobiologjisë Mjekësor Klinike ” Mikro Path “ Rr.Nënë Tereza nr.23 049/198 215 iliriana48@gmail.com Pejë
104 24.08.2020 Mifterem Duraku Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik ” Mifterem Duraku B.I “ Rr.Hasan Prishtina 049/262 087 laboratori.lea@gmail.com Obiliq
105 25.08.2020 Arber Gashi Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik/Poliklinika ” ETIKA “ Rr.Skenderbeu pn. 045/588 818 gashiarber2@gmail.com Lipjan
106 25.08.2020 Erkan Ibrahimi Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik/Poliklinika “IMUNO LAB “ Rr.Rexhep Krasniqi nr.5 044/277 369 imuno-lab@hotmail.com Prishtinë
107 25.08.2020 Pinar Er Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik “ELAB KOSOVA “ Rr.Muslim Mulliqi ,D-2,Hy.8, nr.1 044/199 313 orhan_elab@hotmail.com; Prishtinë
108 26.08.2020 Rinor Isufi Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik ” PREMIUM LAB “ Rr.28Nentori ,objekti 15,lok.2 045/511 478 premiumlab1@hotmail.com Fushë Kosovë
109 26.08.2020 Sofije Dobra – Elshani Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik ” Ana Lab “ Rr.Shendeti 044/339 622 sofiedobra@live.com Gllogoc
110 26.08.2020 Vjosa Mulliqi-Kotori Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik ” Vjosa Mulliqi -Kotori B.I.” Rr.Muharrem Fejza,Kompeksi Royal C15-14,nr.1 044/185 637 vjosakotori@hotmail.com Prishtinë
111 26.08.2020 Agron Bylykbashi Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik ” AB MED “ Rr.Beqir Sinani 044/170 833 agron_bylykbashi@hotmail.com Gllogoc
112 26.08.2020 Vjosa Mulliqi-Kotorri Ambulancë Specialistike e Pediatrisë & Laborator Mjekësor Biokimik- Hematologjik   “ Vjosa Mulliqi –Kotori B.I ”    Rr.Muharrem Fejza ,Kompleksi Royal C15/14,nr.1 044/185-637 vjosakotori@hotmail.com Prishtinë
113 26.08.2020 Sofije Dobra-Elshani Laborator Mjekësor Biokimik- Hematologjik “ Ana Lab” Rr. Shendeti p.n. 044/339-622 sofiedobra@live.com Gllogoc
114 26.08.2020 Rinor Isufi Laborator Mjekësor Biokimik- Hematologjik “ PREMIUM   LAB ” Rr. 28 Nëntori ,Objekti15, Lok.2 045/5111-478 dr.rinorisufi@hotmail.com Fushë Kosovë
115 27.08.2020 Meleat Zhuri Laborator Mjekësor Biokimik- Hematologjik “ Labor ” Rr. Gjeravica ,nr.30 044/217-859 melizh_26@hotmail.com Prizren
116 27.08.2020 Aferdita Bicurri Laborator Mjekësor   i Mikrobiologjisë Klinike   “ Mikrolab   “ Rr.Dëshmoret e Lirisë p.n. 044/352-553 aferdita_bicurri1@hotmail.com Gjakovë
117 27.08.2020 Bekim Gashi Laborator Mjekësor Biokimik- Hematologjik     “ BEKIM GASHI B.I ” Rr.Shefki Kuleta 044/175-431 swisslab2017@gmail.com Fushë Kosovë
118 27.08.2020 Haxhi Kamberi Laborator Mjekësor   i Mikrobiologjisë Klinike   “ DLD-LABOR “ Rr. Washingtoni p.n. 044/ 134-189 kamberi.dr@gmail.com Gjakovë
119 01.09.2020 Pinar Er Laborator   Mjekësor Biokimik- Hematologjik   “ ELAB KOSOVA 3 ” Rr. Ibrahim Rugova p.n. 044/199-313 elab.kosova@elab.com.tr Prizren
120 01.09.2020 Ramadan Selimaj Spitalit Sepecial për Gjinekologji & Obstetrikë “ SIRONA Hospital “ Laborator Mjekësor Biokimik-Hematologjik Rr. Prishtinë Shkup, Km.9. 044 300 102 ramadan.selimaj@gmail.com Prishtinë
121 02.09.2020 Azem   Obrazhda Laborator Mjekësor Biokimik- Hematologjik   “ Azem Obrazhda B.I ” Rr. Luigj Gurakuqi p.n. 044/400-707 azemobrazhda@gmail.com Suharekë
122 09.09.2020 Burim Vehapi Laborator Mjekësor Biokimik- Hematologjik “ DIALAB ” Rr. Majdani i Shkodrës nr. 30 044-187-581 dialabks@outlook.com Prizren
123 09.09.2020 Burhan Kavaja Poliklinika “ Kavaja   ” Rr. Bedri Gjina nr. 1 044-146-227 poliklinika_kavaja@hotmail.com Mitrovicë
124 09.09.2020 Nexhdet Gllogjani Laborator Mjekësor Biokimik- Hematologjik “ DIAGNOSTIKA ” Rr. Vëllezërit Frashëri 044-188-394 ngllogjani@hotmail.com Gjakovë
125 10.09.2020 Hafije Gashi Laborator Mjekësor Biokimik- Hematologjik “ VEDI ” Rr.20Qershori 044/171 596 nuk ka Podujevë
126 24.09.2020 Leonora Blakqori Laborator Mjekësor Biokimik- Hematologjik “ AVICENA ” Rr. Afrim Zhitia pn. 049/536-565 nora_avicena@hotmail.com Mitrovicë
127 13.10.2020 Lavdim Zhdrella Laborator Mjekësor   i Mikrobiologjisë Klinike   “ VITA LAB “ Rr. Musli Muliqi D-2 H. VI nr.1 044/264-340 vitalabpr@hotmail.com; Prishtinë
128 13.10.2020 Bejtush Sahiti Laborator Mjekësor Biokimik- Hematologjik “ Valmiri   ” Rr. Bahri Fazliu pn. 044/319-283 bejtushsahiti@hotmail.com Podujevë
129 13.10.2020 Nerxhivane Gerguri Laborator Mjekësor Biokimik- Hematologjik “ UNI LAB   ” Rr. Pejës Bresje 044/333-944 nerxhivaneg@yahoo.com Fushë Kosovë
130 13.10.2020 Kumrije Sopi Xharra Laborator Mjekësor   i Mikrobiologjisë Klinike   “ IN VITRO “ Rr. Sheh Emini nr. 6 044/487-518 kumrijexharra@gmail.com Prizren
131 13.10.2020 Ekrem Berisha Laborator Mjekësor Biokimik- Hematologjik “ EKREM BERISHA ” Rr. Skenderbeu nr. 15 044/110-946 ekremberisha1@hotmail.com Istog
132 13.10.2020 Fëllanza Vesalaj Spitali Special Urologji ” VITA HOSPITAL “ Rr. Shelnet e Prronit pn. 044/176-007 vitahospital@yahoo.com Prishtinë
133 13.10.2020 Bujar Rexhaj Poliklinika ” BIOHIT “ Rr. Wesly Clark nr.140 049/560-555 rexhajbujar@hotmail.com Pejë
134 05.11.2020 Bujar Rexhaj Laborator Mjekësor Biokimik- Hematologjik “ BIOHIT   ” Rr. Dëshmorët e Kombit pn. 049/560-555 rexhajbujar@hotmail.com Deçan
135 05.11.2020 Ali Shabanaj Laborator Mjekësor Biokimik- Hematologjik “ XIRI LAB   ” Rr. Mic Sokoli 044/129-199 xiri.sh@yahoo.com Gjakovë
136 10.11.2020 Driton Shuki Laborator Mjekësor Biokimik- Hematologjik “ AVICENA- KS ” Rr. Muslim Mulliqi Ulpianë 049/625-444 info@avivena-ks.org Prishtinë
137 17.11.2020 Miradije Durmishi – Tahiri Laborator Mjekësor Biokimik- Hematologjik “ JONILA LAB ” Rr.18Qershori pn. 044/964 967 jonilalab@outlok.com Skenderaj
138 24.11.2020 Abdirahim Idrizi Poliklinika ” GALAXY “ Rr.Bulevardi Bill Clinton Lok 9/A nr. 301 044/256-892 POLIKLINIKA-GALAXY@hotmail.com Prishtinë
139 24.11.2020 Hafije Gashi Poliklinika “VEDI “ Rr. 20 Qershori pn. 044/171-596 vgashi@hotmail.com Podujevë
140 24.11.2020 Behram Bajra Laborator Mjekësor Biokimik- Hematologjik “ Diagnostika Lab ” Rr. Gjergj Kastriot Skenderbeu nr.21 044/658-860 behrambajra@hotmail.com Vushtrri
141 10.12.2020 Ardian Berisha Laboratori Mjekësor Biokimik-Hematologjik ” Life Laboratory “ Rr. Asllan Pireva nr. 10 049/789-093 ardiannberisha@gmail.com Prishtinë
142 15.12.2020 Artan Latifi Laboratori Mjekësor Biokimik-Hematologjik ” Artan Latifi BI “ Rr. Gjon Sereqi pn. 044/997-333 artanlatifi2@hotmail.com Gjilan
143 24.12.2020 Halit Maloku Spitali Special per Kirurrgji,Ortopedi dhe Kardiologji” ALOKA” Rr.Perandori Dioklecian nr.23 044/161-026 dr-hmaloku@hotmail.com Prishtinë
144 24.12.2020 Klodian Allajbeu Spitali i Përgjithshëm “AMERIKAN HOSPITAL “ Rr.Shkupi, nr.25 049 933 927 igli.larashi@spitaliamerikan.com; Prishtinë
145 13.01.2021 Bunjam Avdija Laborator Mjekësor   i Mikrobiologjisë Klinike   “ Laboratory Eurolab   “ Rr. Aeroporti Ndërkombëtar ” Adem Jashari ” Vrellë/Lipjan 049/303-060 info@eurolab-ks.com Lipjan
146 21.01.2021 Meleat Zhuri Laborator Mjekësor Biokimik- Hematologjik – “LABOR” Rr, Gjeravica nr.30 Prizren 044/217–859 melizh_26@hotmail.com Prizren
147 02.02.2021 Feride Idrizi Poliklinika “Fati “ Rr. Artim Jashari pn. 049/146-858 poliklinikafati@gmail.com; Mitrovicë
148 02.02.2021 Fatos Muhaxhiri Poliklinika “Fati Im” Rr. Ulpiana D6H 4/3-4 044/113-848 fatosm@hotmail.com Prishtinë
149 16.02.2021 Sylejman Topalli Poliklinika “Pharm Aorta” Rr. Ramadan Rexhepi 044/130-031 sylejmantopalli)1951@yahoo.com Ferizaj
150 01.03.2021 Burim Vehapi Laborator   Mjekësor Biokimik- Hematologjik “DIALAB” Rr. Mejdani I Shkodrës, nr.30 044/187-581 dialabks@outlook.com Prizren
151 10.03.2021 AjhanSafedini Poliklinika ” ELITA + “ Rr. Dardania SU 6/7-1 045-204-240 erduan_s@yahoo.com Prishtinë
152 10.03.2021 Veton Neziri Laborator Mjekësor Biokimik- Hematologjik & Laborator Mjekësor i   Mikrobiologjisë Klinike “ SHËNDETI IM   ” Rr. Ilir Konushevci nr. 38 044/450-969 shendeti_im@hotmail.com Prishtinë
153 17.03.2021 Reshat Ibrahimi Laborator Mjekësor Biokimik- Hematologjik ” DOREZA “ Rr. Qendra Zejtare 2 049/267-231 laboratoridoreza@hotmail.com Suharekë
154 17.03.2021 Shefqet Mekaj Laborator Mjekësor   i Mikrobiologjisë Klinike   “ ALPHA LAB “ Rr. Bedri Pejani, Bresje  045/527-579 shefqet.mekaj@hotmail.com Fushë Kosovë
155 02.04.2021 Rrahim Halimi Laborator Mjekësor Biokimik- Hematologjik ” PROLAB-R “ Rr. Avdullah Tahiri 044/177-518 rhalimi576@gmail.com Gjilan
156 22.04.2021 Erkan Ibrahimi Poliklinika ” MY CLINIC “ Rr. Nënë Tereza pn. nr. 21 044/579-888 myclinic.kos@gmail.com Fushë Kosovë
157 22.04.2021 Valon Malaj Poliklinika ” ARIZONA “ Rr.18 Qershori 045/251-528 v.malaj@icloud.com Skenderaj
158 22.04.2021 Melihate Morina Laborator   Mjekësor Biokimik- Hematologjik “ASTRO “ Rr. Nënë Terezë nr. 131/2 049/459-969 besnikdaci@outlook.com Pejë
159 10.05.2021 Arbrore Koshi Laborator   Mjekësor Biokimik- Hematologjik “EUROPEAN CLINIK LAB “ Rr. Washington pn. 045/563-691 bore.k@hotmail.com Gjakovë
160 10.05.2021 Aida Kumnova Spitali Special Gjinekologji me Obstetrikë Rr. Mic Sokoli nr. 21 044/216-020 aidakumnova@hotmail.com Gjakovë
161 14.05.2021 Besarta Sylejmani Laborator   Mjekësor Biokimik- Hematologjik “BESARTA SYLEJMANI “ Rr. Preshevës pn. Viti 049/538-966 valon.toxic@gmail.com Viti
162 18.05.2021 Ardian Hyseni Laborator   Mjekësor Biokimik- Hematologjik ” BIOENG “ Rr.Sadulla Brestovci nr.16 044/369 264 ardianhyseni61@gmail.com Gjilan
163 21.05.2021 Arben   Vishaj Laborator   Mjekësor Biokimik- Hematologjik ” INFEKSIONI “ Rr.Ulpiana , Hyrja D, nr.27. 044/168-994 dr_arbenvishaj@hotmail.com Prishtinë
164 04.06.2021 Skender Stublla Poloklinika ” AS MEDICA “ Rr. Uran Tinova pn. 049/464-500 skender.stublla@hotmail.com Ferizaj
165 04.06.2021 Norma Budima –Basha Laborator   Mjekësor Biokimik- Hematologjik ” NORMA “ Rr. Malush Kosova Lokali nr. 5 045/102-120 nbudima@yahoo.com Prishtinë

Ndihmat ekonomike

By Ndihmat ekonomike

Këtu gjeni përditësimet e fundit në lidhje me ndihmat apo lehtësimet financiare për sektorin privat.

  • Me vendimin e Qeverisë Nr. 04/60 të datës 27/01/2021, për lehtësimin e ushtrimit të aktivitetit ekonomik të të gjithë tatimpaguesve, do të hiqen të gjitha ndëshkimet për ata që kryejnë pagesën e plotë të tatimit bazë (kryegjës) dhe interesit deri më 30 qershor 2021. Lexoni më shumë këtu.
  • Me vendimin e Qeverisë Nr. 20/2021 të datës 19/04/2021, shtyhen afatet e deklarimit të pasqyrave financiare. Vendimin e plotë mund t’a lexoni këtu.
  • Me vendimin e Qeverisë Nr. 08/08 të datës 21/04/2021, bizneset që kanë pësuar rënie për shkak të kufizimeve të vendosura për mbyllje dyjavore (vendi s smi Nr. 01/05, datë 05/04/2021) punëdhënësit dhe qiramarrësit mund të aplikojnë për subvencionim të pages së punëtorëve dhe subvencionim të qirasë deri me datë 11 maj 2021. Lexoni më shumë këtu.

 

Udhëzues për aplikim për subvencionim të pagave dhe të qirasë.