COVID-19 info

Aplikimi per vaksionim kunder COVID-19

By 11/05/2021No Comments

eKosova është platformë shtetërore ku shërbimet publike që gjenden në zyrat dhe sportelet fizike të institucioneve ofrohen në mënyrë elektronike.

Apliko per vaksionim kunder COVID-19