Mbaje maskën
Dezinfekto duart
Mbulo teshtitjen
Rri 2m larg
Rri larg turmës
Vaksinohu

Bizneset që kanë ndjekur trajnimin për shëndetin dhe sigurinë në punë

Masat Aktuale

Abonohuni në newsletter për t’u njoftuar rreth informatave për COVID-19.